💃 Femeia nu este o simplă creație! Ea este cel mai frumos lucru în viața unui bărbat

💞 Scumpa mea Carolina Jizdan, astăzi, cu ocazia aniversării zilei tale de naștere, am multe ați spune.

Apariția Ta în viața mea a constituit cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat de la naștere. Vreau să-ți Mulțumesc pentru ceea ce ești în raport cu mine. Mereu am visat să găsesc nu soția ideală, ci femeia vieții mele. Și te-am găsit pe tine și nu a mai fost necesar să mai caut de atunci nimic și pe nimeni, pentru că ai umplut orice gol.

Se mai spunea că femeia este omul din spatele succesului bărbatului. Nu, tu ești omul din inima succesului meu. Prin tine respir, prin tine mă inspir, prin tine reușesc și alături de tine greșesc. Ești ființa care mi-a redat sălbăticia și domesticia la același pachet.

Ești cel mai bun prieten al meu. Că pentru ceea ce ești am câștigat o lume întreagă: o soție, o femeie fermecată și pasională, o mamă apreciată, o colegă de muncă și, repet, un prieten. Cred că-mi ești un dar să pota vea atâtea valori ale societății într-un singur om și acest om să fie lângă mine.

Marile aspirații, fiecare treaptă pe care am urcat-o în ultimii ani, fiecare proiect gândit și realizat, fiecare frimitură de vis și scop, l-am consultat cu tine și pe majoritatea le-am creat cu tine. Îți mulțumesc!

Mi niña, ești motorul meu din fiecare zi pentru a continua să visez la cele mai frumoase proiecte și realizări, ba mai mult, văd aceste realizăi făcându-le împreună, în echipă, unul la umărul celuilalt.

Vreau să-ți mulțumesc pentru cei mai frumoși doi copii de pe lume, pe care îi iubesc enorm și de care sunt atât de bucuros. Este un alt mare dar pe care mi-l oferi. Ești fantastică!

Alături am adăugat și un mic álbum de fotografii. Frumoasa mea, sunt doar o mică parte din cele mai frumoase momente din viața mea pe care le-am trecut împreună cu tine. Majoritatea momentelor frumoase din viața mea te au pe tine alături și sper să le pot trăi așa la infinit!

Aș putea să continui pagini întregi despre tine și despre bucuria, mândria, fericirea și pasiunea pe care o am față de tine, dar mă opresc aici, deocamdată 

Scumpă, îți doresc să ai parte de sănătate, pace, răbdare, perseverență, putere de a crește în tot ce îți propui să realizezi. Să ai lângă tine colegi frumoși, inteligenți și să te susțină, prietenii cei buni să se înmulțească și pentru tine toți să-ți dorească numai bine!

La Mulți Ani! Felicitări! Cu drag! 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s