Încă o realizare din inimă! Isunea și mama sa au zâmbit!


27 decembrie 2013, Chișinău!

Așa cum a fost planul, așa am acționat. Împreună cu deja draga mea colegă de fapte bune, Mariana Burghelea, dar, dar susținuți de alți dragi oameni, care ni s-au alăturat financiar, Katrinel Mamaliga, Dima Munteanu, Andrei Harujen, Radu Albot, Tamara Svitic, Naira, Veronica Diaconu, Sergiu Gaina, D.R., Cristina Manoila, am fost la o mică, dar minunată familie, formată din doar două persoane, o fiică și o mămică.

Dar știți vorba vieții: Decât o rea companie, mai bună o frumoasă singurătate. Așa și în cazul Isunea cu Cristina, dacă tatăl fetiței a dispărut și a lăsat-o pe Cristina singură să-și crească fata, asta nu înseamnă că nu se poate.

Cristina a înfruntat toate greutățile, împotrivirile, insultele și umilințele, ba chiar din partea celor care ar fi trebuit să o ajute, însă misiunea ei de a fi mamă a învins. A născut greu, cu dureri, complicații, a luptat și a reușit, acum are o minunată prințesă de 4 luni, sănătoasă și voioasă.

Împreună cu toate persoanele mai sus menționate, care am pus mână de la mână, am cumpărat câteva cadouri utile pentru Isa-Bela, scutece, lapte praf, fructe pentru mămică…

Cel mai grav în această situație este că cele două suflete nu au unde locui, fiind nevoite să stea într-o cameră fără lumină de la fereastră, fără condiții în care Isa să se dezvolte natural în primele luni ale creșterii.

Sperăm, împreună cu voi, cei care cunoașteți și doriți să vă implicați, să le ajutăm cu o chirie gratuită, cu un centru de plasament, cu ceva în care să poată trăi mai bine.

Cristina ar dori să muncească, să facă ceva din care să iasă bani, de acasă, să poată fi alături de Isa, dar să nu piardă timpul cât ea va crește mai mare. Este pasionată în lucrul manual, face diferite lucruri frumoase pentru decor în casă, precum lucruri bisericești, cine dorește poate cumpăra de la ea, astfel va avea și ea un venit în a mai cumpăra scutece și lapte praf.

Mai jos vă prezint câteva fotografii, după calitatea care ne-a reușit, unde alături de eu și Mariana, este Isa și mama sa Cristina!

Dorim să accentuăam că aici ne aflăm în casa unei prietene de a Cristinei, care a întins această mână de ajutor, primind-o la ea, să ne poată primi pe noi, că nu ar fi avut alte condiții unde să stea de vorbă liniștită cu noi și să ne primească cadourile.

isunea WP_001274  WP_001279

Dragii noștri, înainte de acest caz, am mai ajutat 4 fetițe și mama lor de la Biești, vezi AICI, dar și două fetițe gemene și mama lor din Glodeni, găzduite la un Centru de plasament din Chișinău, vezi AICI, dar noi nu ne vom opri aici, mai avem multe de făcut, lumea are nevoie de noi, pentrucă suntem tineri, pentru că noi trebuie să facem ceva spre schimbare!

Astfel, avem încă multe solicitări de rezolvat, lumea crede în noi, crede într-o speranță!

Avem un nou caz, vezi AICI toate detaliile și află cum și alături de cine te poți alătura în a face o faptă bună!!!

Alte detalii, contactează pe Mihai, 079576814.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s