Azi am dus zâmbete și am primit zâmbete de la Ana și Maria! Dumnezeu ne-a trimis să fim acolo de ziua lor!

DSC_1214a

Da, simplă zi de decembrie la Chișinău, data de 19, o joie mohorâtă, plină de ceață și aer rece, asta dacă este să ne referim la condițiile meteo, dar eu mă voi referi la ce ne-a pregătit destinul pentru această zi.

În această săptămână, Brigada de Intervenție specializată de „Agenți 001” din cadrul Regimentului „Oferă zâmbetul tău!” :) cum ne place nouă să o spunem, am primit un apel de la niște doamne din Chișinău precum că avem o nouă „misiune”:

Detalii

O mamă tânără (Mariana), 25 de ani, din Leova, a născut 2 fetițe gemene în luna iulie, nefiind căsătorită, cel care ar fi trebuit să-i fie soț și-a luat tălășița când a auzit că a lăsat-o însărcinată. Aceasta, având frică de Dumnezeu nu a renunțat la sarcină și a luat inima în dinți și și-a spus că va naște indiferent ce va urma în viață.

A născut pe 19 iulie, două lacrimi de fete, gemene, dar sănătatea nu a fost mereu de partea lor, având probleme la ficat, în special Maria. De atunci și pănă acum, mama, Mariana, a colindat spitalele din Chișinău ca într-un final să fie plasată într-un centru maternal din Sectorul Botanica.

DSC_1250

Fetițele fiind bolnăvicioase, mereu este nevoie de scutece și lapte praf, care costă foarte mulți bani, iar mama, singură, fără familie, având o soră, care demult nu știe de ea pe unde-și mai chinuie viața, își crește cu greu cele două minunate prințese.

Noi, un grup de tineri, care în urmă cu doar câteva zile am realizat o altă faptă bună ajutând o mamă cu 4 fete din localitatea Biești (Orhei), nu am stat pe gânduri, chiar dacă nu avem multe resurse financiare și posibilități, ne-am adunat și am pus mână de la mână, iar astăzi, 19 decembrie, exact ziua în care cele două minunății de fetițe au împlinit 5 luni, împreună cu Marry Bucliș, Mariana Burghelea și Alina Creciun, le-am călcat pragul încărcați cu scutece, lapte praf, jucării, păturele, hpinușe, fructe și le-am urat La Mulți Ani!!!

DSC_1254

Numai ce am intrat în micuțul salon de primire a oaspeților a Centrului Maternal și cele două fetițe parcă s-au luminat și au zâmbit și gângăit tot timpul în care au fost purtate pe brațe și alintate de noi.!!! Sunt atât de frumoase, sunt dumnezeiești!

mihai

DSC_1220

DSC_1228

DSC_1233

DSC_1217

AICI vei găsi un ALBUM FOTO de la acțiunea de astăzi de la Centrul de plasament maternal Botanica!

Nu au fost mulți alături de noi, dar cei care au fost au făcut-o din inimă. De aceasta nici că se poate să nu le mulțumim cu mari aplecăciuni și să le dorim sănătate pentru că au o inimă atât de frumoasă și plină de gingășie:

Radu Albot (cel mai bun tenismen moldovean)

Tamara Svitic

Liliana Moraru

Irina NT

Anastasia Catan

Mariana Burghelea

Marry Bucliș

Alina Creciun

Dacă cunoașteți cazuri speciale în care grupul nostru de tineri ar putea ajuta, nu ezitați să ne anunțați. Intrați pe „Oferă zâmbetul tău!” ori sună la 079576814 (Mihai Burciu)

Reclame

3 gânduri despre &8222;Azi am dus zâmbete și am primit zâmbete de la Ana și Maria! Dumnezeu ne-a trimis să fim acolo de ziua lor!&8221;

  1. Alexei Bortă, 5 ani, din satul Pelinei. r-nul Cahul vrea ca moș Crăciun să-i aducă săniuță, jucării și dulciuri. Tatăl lui a dat bir cu fugiții, iar mama lui se descurcă greu, având grijă și de părinții bolnavi.

    1. mai multe detalii vă rog, nr telefon al dumneavoastră, ori al mamei, adresa de la casă, dacă nu doriți să fie publice detaliile scrieți sms la 0795 76814

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s