Felicitări … vouă femeilor, în care eu cred şi pentru care-mi dedic timpul

Istoria-zilei-de-8-Martie.-Celebrarea-femeii-in-Romania.

Femeia… Acea fiinţă în care mereu am crezut, care întotdeauna am considerat-o mai presus decât mine. 

Pentru că acum mă aflu pe meleagurile Basarabiei nu voi vorbi despre trecuturile şi activităţile mele împreună cu aceste fiinţe, în România, Spania…etc… ci despre cele de aici.

De asta, când am început acel Proiect „MISS Divizia Naţională”, am crezut că femeile pot şi au dreptul să aibă o legătură cu fotbalul şi cred în continuare, chiar dacă mulţi m-au contestat.

Am început Proiectul „Femina-Sport”, un club sportiv feminin de performanţă, am crezut şi cred că femeia are tot dreptul să facă sport profesionist, să fie aplaudată şi iubită. Să fie sprijinită, susţinută şi să-i fie create condiţii de a practica ceea ce eu consider adevăratul Ambasador al Păcii şi al sociabilităţii mondiale-Sportul! Cu toate greutăţile, cu toate amănuntele şi dezamăgirile că în Chişinău există mai mulţi bărbaţi care preferă să fumeze o căruţă de ţigări lunar şi să urineze zilnic bere, decât să acorde un sprijin financiar de 5 lei măcar pentru ca aceste sportive să le aducă mândrie capitalei lor, eu am crezut şi am luptat în cauza fetelor, femeilor de la Femina, şi când am rămas singur, mi-am dat tot salariul ca activitatea lor să existe şi m-am mândrit şi vărsat lacrimi de bucurie pentru marile lor victorii la fiecare partidă disputată!

Am deschis Proiectul „BB Open Friends Moldova” la tenis de câmp, împreună cu o minunată domnişoară, Natalia Brebu, cu ajutorul altor doamne, Marina Tauber -Preşedinta Federaţiei de Tenis, Irina Vieru – Antrenor, Arbitru! L-am deschis cu asigurarea şi convingerea că fetele au un alt drept, cel de a face mişcare prin sport, de a trăi sănătos, de a fi respectate de către băieţii care vor juca tenis lângă ele, pentru că Da, cred şi în aceste fete şi le respect că au ales să se înregistreze la acest turneu!

Nu uit de colegele de muncă, de la „Jurnal.md”, Diana, Cristina, Mariana, care, mă suportă aşa cum sunt de peste 3 ani de zile, la aceeaşi masă, şi sunt bucuros să am aşa fiinţe alături! Şi doresc să le transmit cele mai frumoase gânduri şi să fiţi mai departe ca…? Diana? Stânjenele! 😛  Şi felicitări tuturor colegelor din Trustul Media „Jurnal”, cât şi colegelor din Mass-Media Republicii Moldova!

Colegele de la Catedra Fotbal a Universităţii de Sport din Chişinău, studentelor mele de la facultatea sport, care m-au respectat şi adorat 🙂 şi suportat cât le-am fost lector şi cât le voi mai fi!

În final, nu înşir aceste cuvinte doar de 8 Martie, munca şi grija mea zilnică, demonstrează cât îmi pasă de FEMEIE!

Felicitări vouă!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s