Femina, o forţă în derivă!

Cei care citesc blogul lui Ivan Goncearuc (iGoncearuc.blogspot.com), cel mai probabil au auzit măcar o dată de clubul sportiv Femina, înfiinţat de mine. Clubul sportiv într-un singur an de existenţă a reuşit să căştige 3 trofee majore, la două categorii sportive – handbal şi baschet. În primul an de la înfiinţare echipa de baschet a oprit hegemonia echipei de fete de la ASEM, cîştigînd şi Cupa Moldovei şi campionatul naţional.

Fetele de la handbal au cucerit Cupa de Iarnă şi au finisat pe poziţia secundă în campionatul naţional. Clubul Femina a demonstrat că se poate face performanţă cu resurse infime, provenienţa cărora a fost, în cea mai mare parte din propriul buzunar al preşedintelui acestui club.

Acest sezon, însă, a început dezastruos din punct de vedere financiar pentru clubul revelaţie de anul trecut. Rămase fără surse de existenţă, cu Mihai în pragul falimentului şi cu ameninţarea de fi retrase din competiţiile interne, fetele au nevoie de ajutorul nostru, a tuturor. Nu sunt un maiestru în a scrie texte motivaţionale dar am hotărît să fac altceva, la ce mă pricep mai bine.

Vezi accesând blogul iGoncearuc.blogspot.com despre ce este vorba!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s